Daca esti in cautare de solista pentru evenimente in Bucuresti ai ajuns in locul potrivit. DJ COSTA iti face cunostinta cu Daniela si Silvia, doua surori pasionate de muzica de la varste mici, cu experienta si daruire pe scena.

"SYS" acopera in 3-4 programe diferite genuri muzicale: piese pentru valsul mirilor, muzica usoara romaneasca si internationala, Cafe Concert, Latino, Rock&Roll, muzica romaneasca anii 2000, muzica greceasca, muzica armaneasca, muzica arabeasca, etno, muzica populara, muzica de petrecere/manele.

Daniela este songwritter, compune piese pentru ea, Silvia si alti artisti. A participat la concursuri si festivaluri de muzica din toata tara. Ea aduce un plus evenimentului tau prin interpretarea si compozitia unei piese personalizate pentru Valsul Mirilor, la cerere.

Silvia canta de la 3 ani si a facut parte din Corul de Copii Radio timp de 11 ani. Este pasionata de Social Media, activand in acest domeniu, iar timpul liber si-l petrece cantand muzica live la evenimente sau in pub-uri. Silvia a participat la Selectia Nationala Eurovision 2022 ca backing vocals.

Cele doua surori au colaborat cu casa de productie Roton Music, facand parte din trupa "Cardinale". Piesele s-au auzit la ProFm, Virgin Radio, Neata cu Razvan si Dani, Agentia VIP si Vorbeste Lumea.

Daniela si Silvia sunt gata sa se distreze alaturi de voi in formula "SYS" sau solo.